Welkom bij de support website van Uniek.it.

Waarom een support website
Om u nog beter van dienst te kunnen zijn met support aanvragen vast te leggen in een ticket systeem heeft Uniek.it een support website opgezet.

Daarbij wil Uniek.it veelgestelde vragen beantwoorden door een kennis database aan te leggen.

In het kort de werking
U kunt via de link "een aanvraag indienen" bovenin de pagina altijd een support ticket indienen. Tevens kunt u een ticket openen door direct een e-mail te sturen naar [email protected]

U zult via e-mail op de hoogte gehouden worden over de voortgang van het ticket en onder welk ticket nummer uw aanvraag is vast gelegd. U kunt direct meer informatie toevoegen door een reply te sturen op de ticket e-mail berichten.

U kunt de voortgang van uw ticket ook volgen via de support website zelf. Heeft u al een ticket aangemaakt dan is uw e-mail adres bij ons bekend, vraag uw wachtwoord aan door op de knop "aanmelden" te klikken en daar te kiezen voor "een wachtwoord aanvragen".

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk